Boedapest Hongarije - Campings [in Boedapest] Boedapest Hongarije - Campings [in Boedapest]

Boedapest Hongarije

 

Campings in Boedapest

Boedapest leent zicht uitstekend voor een mooie kampeervakantie. Er zijn verschillende campings in het hart van Boedapest. U kunt Boedapest eenvoudig verkennen door met het openbaar vervoer de stad te doorkruisen.

Kamperen in Boedapest levert u een rijke ervaring op in een prachtige stad. We hebben de campings in en bij Boedapest voor u op een rijtje gezet:

  • Camping Haller in Boedapest
  • Jumbo camping in Boedapest
  • Romai camping in Boedapest
  • Zugligeti Niche camping in Boedapest
  • Blue Danube camping in Visegrád
  • Dömös camping in Dömös
  • Fortuna camping in Törökbálint
 

Camping Haller in Boedapest

Vergroot afbeelding Camping Haller is een kleine camping in het centrum van Boedapest Camping Haller is een kleine camping in het centrum van Boedapest

Camping Haller ligt in het centrum van Boedapest. Het is een kleine camping met maximaal 40 plaatsen. De meeste kampeerders komen hier met een caravan of camper. De camping ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer.

Camping Haller ligt op het terrein van een cultuurhuis. Hier is ook het sanitair. Honden zijn toegestaan (aangelijnd) en de camping heeft WIFI internet. Camping Haller ligt in de Haller utca 27 in Boedapest, telefoon: +36 (06)-20-3674274.

 

Jumbo camping in Boedapest

Vergroot afbeelding Camping Jumbo aan de rand van Boedapest is een rustige camping met zwembad Camping Jumbo aan de rand van Boedapest is een rustige camping met zwembad

Jumbo camping ligt aan de rand van Boedapest. De camping heeft 55 plaatsen, waarvan sommige verhard. Er is 6A electriciteit en enkele hebben water en afvoer. Het sanitair is goed en er zijn een zwembad en trampoline.

Vanaf deze terrassencamping bent u in 20 minuten in het centrum van Boedapest. Aanrader: restaurant Öreg Sváb vlakbij de camping. Verwen uzelf en ga hier eens dineren. Jumbo camping ligt in de Budakalázsi út 23 in Úröm, telefoon: +36 (06)-26-351251.

 

Római camping in Boedapest

Vergroot afbeelding De Római camping in Boedapest is een grote, maar eenvoudige camping naast een thermaalbad De Római camping in Boedapest is een grote, maar eenvoudige camping naast een thermaalbad

De Római camping in Boedapest ligt direct naast het thermaalbad Római Fürdő. Het is de grootste camping van Boedapest en meestal niet druk. Het sanitair is eenvoudig en redelijk schoon. Er zijn 500 schaduwrijke plaatsen.

De camping heeft weinig voorzieningen, maar bij het thermaalbad zijn restaurants en winkeltjes. Vlakbij de camping is een station. Római camping ligt in de Szentendrei út 189 in Boedapest, telefoon: +36 (06)-1-3887167.

 

Camping Zugligeti Niche in Boedapest

Vergroot afbeelding De Zugligeti Niche camping in Boedapest is een sfeervolle camping op een voormalig tramstation De Zugligeti Niche camping in Boedapest is een sfeervolle camping op een voormalig tramstation

Camping Zugligeti Niche ligt in de heuvels van Boedapest op het terrein van een voormalig tramstation. Er zijn 80 plaatsen, vooral geschikt voor caravans en campers. Er is een restaurant en het sanitair is prima.

Vanaf Zugligeti kunt u met de bus naar het centrum van Boedapest. Vlakbij de camping kunt u met de kabelbaan de Boeda heuvels in. U wordt getrakteerd op een schitterend uitzicht. Camping Zugligeti Niche ligt in de Zugligeti út 101 in Boedapest, telefoon: +36 (06)-1-2008346.

 

Camping Blue Danube in Visegrád

Vergroot afbeelding Dineren in renaissance stijl in Visegrad in Mátyás Étterem aan de Donau. Het restaurant is dicht bij de camping Dineren in renaissance stijl in Visegrad in Mátyás Étterem aan de Donau. Het restaurant is dicht bij de camping

De Blue Danube camping in Visegrád heeft 40 plaatsen en ligt aan de Donau. De camping heeft eenvoudig sanitair en ligt 40 kilometer van Boedapest.

Vanaf Blue Danube rijdt u snel naar Boedapest. Ook het fort van Visegrád en het paleis van koning Mátyás zijn interessant, net als de grootste kathedraal van Hongarije in Esztergom. Tip: dineren in renaissance-stijl in de Mátyás Étterem in Visegrád. De camping is aan de Fő utca 70 in Visegrád, telefoon: +36-26-398120.

 

Camping Dömös in Dömös

Vergroot afbeelding Camping Dömös is een van de beste campings van Hongarije Camping Dömös is een van de beste campings van Hongarije

Camping Dömös is zeker een van de beste campings in Hongarije. Hij ligt in Dömös, 50 meter van de Donau. Camping Dömös heeft 100 plaatsen met 6A electriciteit, uitstekend sanitair en een restaurant en zwembad.

Dömös ligt 45 kilometer van Boedapest en dichtbij Visegrád en Esztergom. De camping is populair bij Nederlandse en Duitse kampeerders. De camping is in dömös, Duna Part, telefoon: +36-33-482319.

 

Fortuna camping in Törökbálint

Vergroot afbeelding Camping Fortuna in Törökbálint is een groene camping en heeft een zwembad Camping Fortuna in Törökbálint is een groene camping en heeft een zwembad

Fortuna camping is een ruime en groene camping vlakbij Boedapest. Er zijn 170 plaatsen met 16A electriciteit. De plaatsen zijn licht hellend en worden van elkaar gescheiden door hagen.

De camping heeft een zwembad en het sanitair is redelijk goed. Het centrum van Boedapest is 25 minuten met de bus. De camping is aan de Dózsa György út 164 in Törökbálint, telefoon: +36-70-5899091

 

Meer Boedapest: