Boedapest Hongarije - Nachtclubs en uitgaan in Boedapest Boedapest Hongarije - Nachtclubs en uitgaan in Boedapest

Boedapest Hongarije

 

Nachtclubs en uitgaan in Boedapest

Uitgaan en daten in Boedapest is een superervaring. Bezoek een van de trendy nachtclubs in Boedapest, of lounge in een sfeervol café of ruïnebar. Gewoon lekker stappen, of een spannende single ontmoeten.

 

Hotels en appartementen in Boedapest

Boek direct een hotel of een appartement in Boedapest.

 

Nachtclub Dokk – Zwieren tussen de Rich & Famous in Boedapest

Vergroot afbeelding Nightclub on the Docks in Budapest met swingende thema muziek en party's Nightclub on the Docks in Budapest met swingende thema muziek en party's

Ontmoet de jetset van Boedapest en Hongarije in nachtclub Dokk. Deze nachtclub in Boedapest neemt een voormalig scheepsdok in beslag en heeft een privé strand aan de Donau op het eiland Hajógyári.

Bezoek de swingende thema avonden met live muziek, funk, jazz en house. Techno muziek en gay party’s draaien ze hun hand niet voor om in deze nachtclub in Boedapest. Hip en Happy Boedapest vind je in de openluchtbar.

  • Óbudai Hayogyári Sziget (vanaf de Árpád brug), district III, Boedapest
 

Nachtclub Living Room – Dansen tot de morgenstond in Boedapest

Vergroot afbeelding Spontane jonge meiden vieren feest in nachtclub Living Room in Boedapest Spontane jonge meiden vieren feest in nachtclub Living Room in Boedapest

Deze nachtclub in Boedapest rockt onder de twintigers en dertigers. Ambitieus jong talent wisselt beroemde DJ’s af in de Living Room.

Er zijn 2 kamers en dus 2 muziekstijlen in deze nachtclub in Boedapest. R&B en disco variëren met reggae en beatbox en kleuren je nacht en verbazen je over zoveel fun.

  • Kossuth Lajos utca 17, district V, Boedapest
 

Capella Café Boedapest – Travestieten en klassieke disco

Vergroot afbeelding Alternatief en vrij genieten in de beste dansclub van Boedapest Alternatief en vrij genieten in de beste dansclub van Boedapest

De travestietenshow in Capella Café start na de klok van 12. Gezelligheid troef met homo’s en hetero’s die tot diep in de nacht swingen op klassieke discodreunen.

Deze entertainment factory is een van de beste dansclubs van Boedapest. Een nachtclub met een broeierige, maar gezellige sfeer aan de oever van de Donau.

  • Belgrád Rakpart 23, district V, Boedapest
 

Café Zöld Pardon – Hedonistische fun in de openlucht

Vergroot afbeelding Open-air party in Budapest in café Zöld Pardon bij de Petöfi brug Open-air party in Budapest in café Zöld Pardon bij de Petöfi brug

De Petöfibrug in Boedapest is een brug van niks, maar je kunt er in de zomer goed feesten aan de Boeda-kant van de Donau.

Zöld Pardon is een openlucht café en Boedapesters en toeristen van 16 tot 60 gieren langs concerten en DJ-sets. Van hedonisten tot narcisten komen langs in deze open-air nachtclub in Boedapest.

  • Boeda-kant van de Petöfi-brug, district XI, Boedapest
 

Szimpla kert – Bouwval wordt Bar in Boedapest

Vergroot afbeelding Szimpla Kert is een kleurrijk café in Boedapest voor de echte trendsetters Szimpla Kert is een kleurrijk café in Boedapest voor de echte trendsetters

De Szimpla Kert Ruïnebar vindt je in de kelder van wat ooit een bouwval was. De inrichting is quasi chic, maar net shabby genoeg om lekker op je gemak te zitten.

Trendsettende jongelui brengen hun tijd door in twee kelderbars met drinken, kletsen en roken. WiFi Internet en een waterpijpwinkel horen er natuurlijk bij.

  • Kazinczy utca 14, district VII, Boedapest
 

The Caledonia Bar – Schotse sportbar in Boedapest

Vergroot afbeelding Schotse stijl genieten van bier en whisky in Boedapest Schotse stijl genieten van bier en whisky in Boedapest

Schotland in Boedapest in The Caledonia Bar. Eten en drinken Schotse stijl en met Schotse humor! Sport, een exquise selectie whisky en het originele Belhaven Best bier wordt hier genoten door een mix van Boedapesters, expats en toeristen.

Schots ontbijt op bestelling, de hele dag door voor de laatbloeiers.

  • Mozsár utca 9, District VI, Boedapest
 

Oscar American Bar – Schemerkroeg met filmthema

Vergroot afbeelding Nightclub Oscar in Budapest voor een droomtocht door het sterrenlandschap van Hollywood Nightclub Oscar in Budapest voor een droomtocht door het sterrenlandschap van Hollywood

In dit getapte schemerdonkere café in Boeda is het film wat de klok slaat. De lange bar en het filmthema proberen je in een paar uurtjes het “Oscar Gevoel” te leren.

Vanuit de regisseursstoel zwerf je langs een lange geschiedenis van filmsterren. De Oscar bar in Boedapest brengt je prima cocktails, uitstekende wijnen en sexy gezelschap.

  • Ostrom utca 14, district I, Boedapest
 

Pótkulcs – Artistieke muziekbar in Boedapest

Vergroot afbeelding Pótkulcs is lekker alternatief met goede Hongaarse keuken en lokale kunst Pótkulcs is lekker alternatief met goede Hongaarse keuken en lokale kunst

De Pótkulcs bar ligt aan de Pest-kant van de Donau. Niet ver van het Nyugati station is hun devies: ‘lastig te vinden en nog moeilijker te verlaten’.

Eten en drinken in Hongaarse stijl met verse producten en voor rond de € 10,00. Tijdens het eten, voorafgegaan door een strakke palinka, kun je de kunstwerken van lokale kunstenaars waarderen.

  • Csengery utca 65/b, district VI, Boedapest
 

Café Bobek – Cocktail met glamour

Vergroot afbeelding Een van de liefste helden van het communisme; Bobek het konijn heeft zijn eigen café Een van de liefste helden van het communisme; Bobek het konijn heeft zijn eigen café

Café Bobek is vernoemd naar een communistisch stripkonijn. Het is een unieke locatie met uitzicht op de tuin en een van de meest ontspannen cafés in Boedapest.

’s Zomers in de Jungle, ’s winters wacht de verwarming op je. In een speciale sfeer zak je tot ver na middernacht onderuit in comfortabele stoelen. Puur genieten van een biertje of cocktail.

  • Kazinzcy utca 53, district VII in Boedapest
 

Meer Boedapest: