Boedapest Hongarije - Koffiehuis Művész in Boedapest Boedapest Hongarije - Koffiehuis Művész in Boedapest

Boedapest Hongarije

 

Müvész; inspirerend koffiehuis in Boedapest

Artistiek aan de koffie in Koffiehuis Müvész. Dat gaat heel prima, want Müvész is van oudsher de verzamelplaats voor artiesten in Boedapest. Het is tegelijk ook een van de mooiste koffiehuizen.

 

Hotels en appartementen in Boedapest

Boek direct een hotel of een appartement in Boedapest.

 

Koffiehuis Művész is voor de artiesten

Vergroot afbeelding Stijlvolle en klassieke inrichting in een van de bekendste koffiehuizen van Boedapest Stijlvolle en klassieke inrichting in een van de bekendste koffiehuizen van Boedapest

Művész Kávéház (koffiehuis in het Hongaars) is overduidelijk de plek voor artiesten, jongeren en operagangers. Vooral 's avonds na afloop van de voorstellingen in de omliggende theaters is Művész een drukbezochte plek.

Zeker na de renovatie in 2008 is Művész weer "The place to be". Het is een bekend koffiehuis in Boedapest en dat brengt als nadeel mee dat het soms overvol zit met toeristen.

Voordeel van de bekendheid is dat u geweldige situaties mee kunt maken. Zo is Művész regelmatig het decor voor TV opnames. Overal ter wereld zou het koffiehuis hermetisch worden gesloten, maar in Boedapest is het business as usual.

  • Koffiehuis Művész, Andrássy út 29, Boedapest
 

Művész inspireert

Vergroot afbeelding Inspiratie en discussie zijn de toverwoorden in Művész Kávéház Inspiratie en discussie zijn de toverwoorden in Művész Kávéház

Koffiehuis Művész is voor veel bezoekers een inspirerende omgeving. Er worden verhalen en gedichten geschreven, tekeningen getekend en verhitte discussies gevoerd.

Toeristen en Boedapesters schuimen langs elkaar heen, allemaal op zoek naar de perfecte koffie, de meest inspirerende gedachte, of het allermooiste lied. Onder enorme kroonluchters in goudglanzend licht ontstaan de warmste vriendschappen.

 

Művész is antieke charme

Vergroot afbeelding De charme van Művész brengt u ongetwijfeld in vervoering De charme van Művész brengt u ongetwijfeld in vervoering

Művész is een van de weinige oude koffiehuizen in Boedapest die de communistische tijd overleefd heeft. Het prachtige uitzicht op de opera en het schaduwrijke terras aan de Andrássy út maken Művész een geliefde plek.

Ondanks de drukte en de toplocatie lukt het toch bijna altijd om een plekje te bemachtigen in dit Kávéház met zijn antieke charme.

 

Spiegels en marmer in Művész

Vergroot afbeelding Gracieus genieten in Művész Gracieus genieten in Művész

Zoals het een antiek koffiehuis betaamt heeft Művész marmeren tafelbladen, kristallen kroonluchters en grote, omlijstte spiegels aan de wanden. Deze setting neemt u mee terug in de tijd.

En als u eenmaal klaar bent met lunchen, trakteer uzelf dan op een kop koffie met een van de bekende en beroemde desserts of een Hongaarse cake. U kunt ze voor in de zaak persoonlijk uitkiezen.

 

Meer Boedapest: