Boedapest Hongarije - Boedapest Boedapest Hongarije - Boedapest

Boedapest Hongarije

 

Beleef Boedapest

Boedapest is de meest markante en mooie stad van Midden-Europa. Haar geschiedenis, de badhuizen, de bohemiène nachtclubs, de Donau, het Heldenplein, het Burchtdistrict en haar koffiehuizen maken Boedapest sfeervol en authentiek.

 

Hotels en Appartementen in Boedapest

Boek direct een hotel of een appartement in Boedapest.

 

Boedapest - Gouden stad aan de Donau

Vergroot afbeelding De Mátyás kerk in Boedapest De Mátyás kerk in Boedapest

Beleef Boedapest, het Parijs van het Oosten, de Flonkerende Parel van de Karpaten en de Koningin van de Donau en de hoofdstad van Charmant Hongarije.

Boek:

 

Boedapest - Allure van Wereldklasse

Vergroot afbeelding Vliegshow boven de Donau in Boedapest Vliegshow boven de Donau in Boedapest

Boedapest nodigt uit! Drink koffie met allure in een van de 19e eeuwse koffiepaleizen.

Trakteer uzelf op een middag relaxen in één van de vele heetwaterbaden. Of wandel langs schitterende oude en nieuwe architectuur.

In Boedapest is altijd iets te beleven.

 

Boedapest - Werelderfgoed

Vergroot afbeelding Het vissersbastion in Boedapest staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO Het vissersbastion in Boedapest staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO

Boedapest, de mooiste stad van de Karpaten, is in het bezit van uniek werelderfgoed.

Het uitzicht vanaf het Vissersbastion op de Donau en het Hongaarse parlement is beschermd cultuurgoed. Ook de 2 kilometer lange Andrássy Boulevard van Deák Tér naar het Heldenplein staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Werelderfgoed in Boedapest:

 

Boedapest - Badhuizen & Thermaalbaden

Vergroot afbeelding Relaxen in een van de thermaalbaden in Boedapest. Heerlijk om optimaal tot rust te komen. Relaxen in een van de thermaalbaden in Boedapest. Heerlijk om optimaal tot rust te komen.

In Boedapest wandelt u door vulkanisch gebied. Hierdoor liggen er vele warmwater bronnen onder de stad. Daarom openden de Romeinen al badhuizen in Boedapest.

Ook de Turkse pasja's droegen hun steentje bij en genoten van het helende warme water. Kom genieten in een van de 80 badhuizen die Boedapest rijk is.

De bekendste baden zijn Széchenyi Fürdö en natuurlijk het Gellért bad bij het hotel aan de Donau. Ideaal om te relaxen en om vermoeide ledematen goed te verwennen

 

Boedapest - De Bruggen

Vergroot afbeelding De bruggen in Boedapest o9ver de Donau hebben elk hun bijzonderheden De bruggen in Boedapest o9ver de Donau hebben elk hun bijzonderheden

De Bruggen van Boedapest zijn befaamd. In Boedapest wordt de Donau door 9 bruggen overwonnen.

 

Hotel in Boedapest

Vergroot afbeelding Boek direct een hotel in Boedapest voor een topvakantie in Hongarije Boek direct een hotel in Boedapest voor een topvakantie in Hongarije

Boedapest spreekt tot de verbeelding. Geniet vanuit een hotel in Boedapest van het uitzicht over de Donau. Boedapest is zo charmant als Parijs, zo mondain als New York en zo warmbloedig als Rio.

Boek direct een hotel in Boedapest via Boedapest-Hongarije.nl

 

Meer Boedapest: