Boedapest Hongarije - Boedapest Kaart Boedapest Hongarije - Boedapest Kaart

Boedapest Hongarije

 

De Boedapest Kaart

De Boedapest Kaart is een kortingskaart voor toeristen. Met de Boedapest Kaart is het openbaar vervoer in Boedapest veel goedkoper.

 

Alles over de Boedapest Kaart

Vergroot afbeelding De Boedapest Kaart biedt vele voordelen De Boedapest Kaart biedt vele voordelen

De Boedapest Kaart is een kortingskaart voor toeristen. Hij is te koop voor 24 uur (€ 20), 48 uur (€ 31) of 72 uur (€ 36). Met de Boedapest Kaart maakt u ongelimiteerd gebruik van het openbaar vervoer in Boedapest.

De kaart is geldig voor 1 volwassene met een kind tot 14 jaar.

 

Waar koopt u de Boedapest Kaart?

Vergroot afbeelding Makkelijk aan te schaffen op het vliegveld Makkelijk aan te schaffen op het vliegveld

U kunt in de rij gaan staan om de Boedapest Kaart bij de Tourinform op het vliegveld, of bij de Tourinform op Deák Tér (het kruispunt van de 3 metrolijnen), of op List Ferenc Tér (Halte Oktogon met de gele metrolijn) te kopen.

 

Gratis Stadswandelingen met de Boedapest Kaart!

Vergroot afbeelding De St. Stefan Basiliek is een van de hoogtepunten in Pest De St. Stefan Basiliek is een van de hoogtepunten in Pest

Als u de Boedapest Kaart koopt, krijgt u er 2 stadswandelingen met gids gratis bij. Beleef de ultieme Boedapest beleving met een wandeling door de burchtwijk in Boedapest.

U bezichtigt het paleis van koning Matthias, wandelt door met kinderkopjes geplaveide straatjes en u kijkt uit op het panorama van de Donau, onderdeel van de Werelderfgoedlijst.

De tweede wandeling gaat door Pest en voert u langs de Basiliek, de Opera en door het bruisende leven van Boedapest in de 21e eeuw.

Geen zin in een wandeling met gids? Download onze gratis wandeling langs de highlights van Boedapest

 

Kortingen met de Boedapest Kaart

Vergroot afbeelding Het Vissersbastion in Boedapest is een belangrijke attractie Het Vissersbastion in Boedapest is een belangrijke attractie

U krijgt met de Boedapest Kaart korting op meer dan 150 plaatsen in Boedapest. Sommige musea zijn zelfs gratis, zoals het Bijbelmuseum, het Politiemuseum, het Badmuseum en een bezoek aan de Nationale Bank van Hongarije.

U krijgt onder andere korting op de Airport Transfer naar de binnenstad en in vele cafes en restaurants. De meeste musea hanteren een kortingspercentage van 10 - 50%.

 

Meer Boedapest: