Boedapest Hongarije - Thermaalbad Gellért Boedapest Hongarije - Thermaalbad Gellért

Boedapest Hongarije

 

Kuren in thermaalbad Gellért

Het thermaalbad in het Gellért Hotel biedt kuren en zwemmen in optima forma. U dompelt onder in geneeskrachtig water in het meest kleurrijke thermaalbad van Boedapest.

 

Hotels en appartementen in Boedapest

Boek direct een hotel of een appartement in Boedapest.

 

Gellért; hotel met thermaalbad

Vergroot afbeelding Hotel Gellért staat aan de Donau Hotel Gellért staat aan de Donau

Het schitterende Thermaalbad Hotel Gellért heeft een prachtige ligging. De ene zijde is gelegen aan de voet van de Gellértberg en de andere zijde aan de oever van de Donau.

Het Gellért hotel met thermaalbad is op loopafstand van de Váci utca, een van de belangrijkste winkelstraten van Boedapest. Het hotel en het bad zijn in 1918 gebouwd en hebben een unieke architectuur.

Het Gellért Hotel is een van de mooiste thermaalbaden van Boedapest.

 

Thermaalbad Gellért

Vergroot afbeelding Schitterende mozaïeken in het thermaalbad in het Gellért Hotel Schitterende mozaïeken in het thermaalbad in het Gellért Hotel

Het thermaalbad Gellért heeft een groot centraal binnenbad. Aan het einde daarvan zijn er gescheiden baden voor mannen en vrouwen. In de zomer is het buitenbad geopend, dit is niet gescheiden en leuk om te bezoeken met de hele familie.

Bij het thermaalbad zijn nog andere faciliteiten beschikbaar, zoals massage, sauna en nog veel meer.

 

Hotel Gellért

Vergroot afbeelding Hotel Gellért staat naast de Gellért berg Hotel Gellért staat naast de Gellért berg

Het Gellért hotel is een viersterren hotel en een van de pronkstukken van Boedapest. Alle kamers zijn voorzien van een mooie badkamer, kleurentelevisie, minibar en telefoon.

Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van de baden.

 

Internationale en Hongaarse spijzen

Vergroot afbeelding Het Hotel Gellért Thermaalbad biedt u een kleurenspektakel Het Hotel Gellért Thermaalbad biedt u een kleurenspektakel

Het Gellért hotel beschikt over meerdere eetvoorzieningen. In het restaurant kunt u van Hongaarse en internationale specialiteiten genieten. Een brede selectie gebottelde of getapte bieren vindt u in het bierhuis. In de koffiebar kunt u genieten van heerlijke gebakjes, taarten, koffie en thee.

In het zomerseizoen zijn er ook fantastische ijsbekers te bestellen. In de bar worden Hongaarse en internationale dranken geserveerd, zowel met als zonder alcohol.

 

Faciliteiten van hotel Gellért

Naast de luxe baden, kamers en verscheidenheid aan cafés beschikt het hotel over nog meer faciliteiten voor optimaal kuren in Boedapest. Bijvoorbeeld een schoonheidssalon en een kapsalon. Maar ook een fitnessruimte en een solarium. Alles voor een perfecte vakantie!

 

Meer Boedapest: